Monthly Archives: July 2010

SAMANTA-VIETII, NODUL GORDIAN, NODUL CELTIC, GENEZA, OUROBOROS si alte modele de bijuterii din categoria EZOTERIC

Nodul Gordian

OUROBOROS (sarpele care isi inghite coada)

Ouroborus sub forma infinitului


Nodul celtic

Alaturi de Floarea Vietii, Merkaba si celelalte bijuterii-simbol prezentate in topicuri, azi va oferim Nodul Gordian, reprezentand unitatea spiritului cu ratiunea si trupul..  Se poate realiza atat din argint 925/000 cat si din aur de 14kt, dimensiunile si gramajul fiind cu totul la alegerea dumneavoastra.Cel din imagine are 1,4cm.

Pretul incepe de la 30 de lei pentru unul din argint si poate creste in funtie de gramaj  sau dimensiune. Manopera pentru unul din aur incepe de la 50 de lei (aproximativ 2 gr).

Samanta Vietii,  cu cele sapte cercuri ale sale,  un alt model pe care vi-l propunem.  Costa 80 de lei, are diametrul (intreaga bijuterie) intre 3,2 si 3,4cm, este  argint de puritate 925/000.  Se poate realiza si din aur, pretul manoperei, in acest caz, pornind de la 160 lei (pentru aproximativ 3,5gr),  termenul de executie al comenzii fiind de maxim 7 (sapte) zile lucratoare.
Gama pietrelor folosite este variata, de la zirconiu, la rubin, safir, smaral sau oricare dorita de catre dumneavoastra.


Cu zirconiu de 1,5mm:

… si aici, cu un zirconiu de 3mm:

…rubin,

… cu safir:

si din aur, cu un smarald de 3,2 mm, comanda realizata cu materialul si piatra clientului, pret manopera 200 de lei:

GENEZA – cuprinzand in forma aristotelic perfecta,  sfera, elementele primordiale vietii, respectiv apa, aerul si focul, cu pamantul in centru, acest pandantiv este realizat din trei cercuri intrepatrunse ori suprapuse, avand in mijloc un cristal “Ochi de tigru”. Am ales aceasta piatra pentru tenta ei de culoare, cea mai apropiata  pamantului, insa combinatiile pot tine cont de afinitatile  dumneavoastra cromatice sau de pietrele zodiacale preferate. S-a folosit aceeasi calitate de argint, 925/000, dimensiunea variind usor intre 1,5-1,8cm. Pret- 120 de lei.

Geneza 1 

Geneza 2

Alte detalii privind programul magazinului si contact gasiti in sectiunea About.