Monthly Archives: October 2010

Din nou despre pandantivele Merkaba – dimensiuni si preturi

Cea mai  noua creatie pe care v-o propunem este Merkaba in sfera prana, un talisman menit sa va ofere protectie totala atat in timpul meditatiei cat si al drumului ascensional spre care tindeti (neaparat dublu click pe pozele mici!):

Are 2,1cm, este din argint 925/000 si costa 190 de lei.  Pentru comenzi in tara folosim numai Posta Romana, taxele postale urmand a fi suportate de catre dumneavoastra, valoarea lor ridicandu-se la aproximativ 14 lei.

Merkaba in cercul solar, a fost conceptul de la care s-a plecat in realizarea celui prezentat mai sus. Vi-l oferim atat ca medalion, cat si breloc.  Primul are 2,1cm, iar celalalt intre 2,6 – 2,8cm, costa 125 de lei medalionul si 140 brelocul, taxele postale fiind in jurul a 12 lei. Ambele sunt din argint 925/000.

Merkaba cu opt puncte,  fiecare dintre varfurile celor doua tetraedre fiind sub protectia unor mici sfere din argint. Masoara intre 2 – 2,1cm, , realizat din argint 925/000, costa 125 de lei.

MERKABA asa cum apare in descrierile lui Drunvalo, Nassim ori, cu mult inaintea lor, de catre Enoh (mai tarziu Arhanghelul Metatron), Profetul Ilie sau Iezekiel:  doua tetraedre suprapuse:

sau aici, alaturi de Floarea-Vietii

Poate fi oferit si cu anouri de prindere, acest sistem inlesnind purtarea lui ca medalion pe diferite tipuri de lant:

Costa 110 de lei, dimensiunile variind intre 1,4 – 2,6cm, insa dupa experienta acumulata in relatiile cu clientii plus aprecierile lor, va sfatuim sa optati pentru cele de 1,7-1,8cm, acestea intrunind toate calitatile practice si estetice.

Update!!!!

Cititi si aici: http://bijutierulmeu.ro/?p=667

Multumim pentru vizita, pace si lumina va dorim!

Alte detalii privind programul magazinului si contact gasiti in sectiunea Despre noi.